Εάν μια μπάντα δικαιούται τον τίτλο της «μοναδικής», τότε αυτός δικαιωματικά ανήκει στο φαινόμενο Pavlovs Dog από της ΗΠΑ. Όταν οι Pavlovs Dog υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την ABC το ’74 για το εξωφρενικό για την εποχή ποσό των 650.000 δολαρίων, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ανερχόμενη μπάντα στον κόσμο. Το ντεμπούτο τους «Pampered Menial» ψηφίστηκε από το Mojo Magazine στις Top-30 πιο σημαντικές ProgRock κυκλοφορίες όλων των εποχών. Η μοναδική φωνή και παθιασμένη ερμηνεία του David Surkamp όμως αποδείχτηκε πολύ ιδιαίτερη για το mainstream ραδιόφωνο της εποχής με συνέπεια τη διάλυση της μπάντας το 1977.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και φήμες για τον θάνατο του David Surkamp, οι Pavlovs Dog επανασυνδέθηκαν το 2004 για ένα επετειακό live το οποίο και μετάδωσε ζωντανά η Microsoft. Έπειτα από την τρομερή ανταπόκριση και ενθουσιασμό με τον οποίο οι οπαδοί υποδέχτηκαν τα νέα, ο David Surkamp αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει τη μπάντα. Το 2010 κυκλοφόρησαν το «Echo & Boo» που έλαβε διεθνή αναγνώριση και το 2016 ένα διπλό live CD/DVD με τίτλο «House Broken».

Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Prodigal Dreamer» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του ‘18 και ήδη ψηφίστηκε ως το καλύτερο αλμπουμ του μήνα και ως μία από της καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς από το Eclipsed Magazine (Germany) ενώ πήρε το βραβείο «Hall of Fame Award» από το Breakout Magazine ενώ το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες! 

Έρχονται στην Ελλάδα μετά από απουσία πέντε ετών για δύο εμφανίσεις , την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Principal 

Περιορισμένα Early Bird εισιτήρια μόνο online στα 25 Ευρώ. Λοιπή προπώληση 28 Ευρώ. Ταμείο/Πόρτα 32 Ευρώ. 

Facebook Event

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
early-pavlovsdog-athens
25,00
0 available
Sold Out