FAQ 44o River Party Reboot

1.Έχει επιπλέον χρέωση το camping;

Tο camping δεν χρεώνεται για τις ημέρες που έχετε εισιτήριο για τις εκδηλώσεις (ακόμα και αν έχετε σκοπό να μας επισκεφθείτε για μόνο μία μέρα!). Ωστόσο θα χρειαστεί να δηλώσετε το αντίσκηνό σας με ένα συμβολικό αντίτιμο των 5€ (για όλες τις μέρες και μέχρι και 4 άτομα!) και να πάρετε το αντίστοιχο αυτοκόλλητο για να τοποθετήσετε στην σκηνή σας. Μπορείτε να το δηλώσετε εδώ: https://riverparty.net/camp/

2.Από πότε μπορώ να έρθω στο χώρο του River και να κατασκηνώσω; Πότε πρέπει να φύγω;

Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από Πέμπτη 1/8 το μεσημέρι στις 14:00. Για λόγους ομαλής λειτουργίας αλλά και ασφάλειας, δεν είναι δυνατή η κατασκήνωση στο χώρο πριν από την ορισμένη ημερομηνία και ώρα. Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας ωστόσο και μετά τη λήξη του φεστιβάλ, μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε εντελώς δωρεάν.

3.Έρχομαι με αυτοκίνητο πού μπορώ να παρκάρω;

Υπάρχει άπλετο Δωρεάν πάρκινγκ στον δρόμο πάνω, έξω από την είσοδο του Φεστιβάλ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να προκρατήσετε θέση Parking για το αυτοκίνητό σας ή μηχανή, που θα σας περιμένει εντός του χώρου του Φεστιβάλ για όλες τις μέρες. Μπορείτε να εισέρχεστε και να αποχωρείτε του χώρου όσες φορές θέλετε. Κρατήσεις εδώ: https://riverparty.net/44parking/

4.Τα μικρά παιδιά πληρώνουν εισιτήριο;

Όχι τα παιδιά έως 12 ετών έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας με φωτογραφία ή άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει την ηλικία τους.

5.Έχω κερδίσει εισιτήριο από διαγωνισμό θα το παραλάβω από εσάς;

Δεν θα δοθούν φυσικά ή ηλεκτρονικά εισιτήρια. Οι νικητές των διαγωνισμών θα ελέγχονται στην Πύλη βάσει ταυτοποίησής τους – με τα ονόματα που θα δοθούν από τα ΜΜΕ που διεξήγαγαν τους διαγωνισμούς – συνεπώς θα πρέπει απαραιτήτως για λόγους εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας, να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο πρόσφορο μέσο (π.χ. Διαβατήριο, Άδεια Οδήγησης).

6.Τι χρειάζομαι για την είσοδο στο River Party;

Θα χρειαστείτε το εισιτήριο σας ή ηλεκτρονική κράτηση σας. Σε περίπτωση που απαιτείται ταυτοπροσωπία θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας.

7.Θα υπάρχουν ATM στο χώρo;

Όχι, καλό θα ήταν να έχετε αρκετά μετρητά μαζί σας.

8.Μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο μου στην είσοδο με κάρτα;

Φυσικά, για την δική σας όμως διευκόλυνση καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μετρητά σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

9.Επιτρέπεται να φέρω μαζί μου φαγώσιμα και ποτά;

Όχι, δεν επιτρέπονται φαγώσιμα και ποτά εντός του χώρου του Camping και Festival. Έχουμε προνοήσει για σας για να σας παρέχουμε πολλές επιλογές σε φαγητό και ποτό και σε προσιτές τιμές.

10.Υπάρχει ρεύμα στο Camping;

Υπάρχει φωτισμός αλλά δεν υπάρχει ρεύμα για τους κατασκηνωτές. Θα υπάρχει φοριαμός με ντουλαπάκια με κλειδί που θα μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας με ασφάλεια με κόστος 2 ευρώ την ώρα αλλά και να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενά. Ωστόσο θα υπάρχουν και Δωρεάν Charging Points, όπου μπορείτε να φορτίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές με δική σας επίβλεψη.

11.Υπάρχουν Τουαλέτες και Ντουζιέρες;

Φυσικά! Σε όλο τον χώρο του Festival υπάρχουν κτιριακές υποδομές με πλήρως λειτουργικές τουαλέτες και ντουζιέρες. Τέσσερα κτίρια και μόνιμες εγκαταστάσεις για την ακρίβεια.

12. Υπάρχει πόσιμο νερό; 

Το νερό στο Νεστόριο και τον χώρο του River Party είναι φυσικά πόσιμο.

13.Θα υπάρχει Mini Market στο χώρο του φεστιβάλ;

Θα υπάρχει Μini Market εντός του φεστιβάλ με διάφορα προϊόντα, snacks και καπνικά. Επίσης υπάρχει super market σε κοντινή απόσταση εντός του Νεστορίου.

14.Θα υπάρχει πυροσβεστική στο χώρο;

Θα υπάρχει πυρασφάλεια σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ.

*Απαγόρευση υλικών που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά.

**Απαγόρευση φωτιάς σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ.

15.Οι συναλλαγές μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνονται με μετρητά;

Όχι θα υπάρχει ανταλλακτήριο που θα αγοράζετε μάρκες. Προτείνουμε να προμηθευτείτε όσες μάρκες θα χρειαστείτε εξ’αρχής για να αποφύγετε πιθανές ουρές σε ώρες αιχμής. Ωστόσο έχετε στο νου σας πως οι μάρκες δεν επιστρέφονται. Επίσης θα γίνονται δεκτές και κάρτες με χρήση POS στα διάφορα σημεία πώλησης (καλό θα ήταν όμως να έχετε μαζί σας μετρητά σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.)

16.Έρχομαι με το κατοικίδιο μου επιτρέπεται;

Υπάρχει ειδικά ορισμένος χώρος για όλους τους κατασκηνωτές που έχουν μαζί τα κατοικίδια τους (Pet Camping), ωστόσο δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στους υπολοίπους χώρους του Festival. Κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ ενημερώστε μας ώστε να πάρετε το ανάλογο αυτοκόλλητο για την σκηνή σας.

17.Το River Party είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά;

Το River Party είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές μετά μουσικής. Υπάρχει ειδικά ορισμένος χώρος για να κατασκηνώσεις με την οικογένεια σου, Family Camping και πολλές δραστηριότητες για αυτά ενώ στον χώρο υπάρχει γιατρός 24 ώρες.

18. Θα υπάρχουν ιατροί και πρώτες βοήθειες τις ημέρες που διεξάγεται το φεστιβάλ;

Φυσικά, θα παρέχουμε 24ωρη ιατρική κάλυψη για όλους τους επισκέπτες και παροχή πρώτων βοηθειών.

19. Θα υπάρχουν POS στο χώρο του φεστιβάλ;

Υπάρχουν συσκευές ηλεκτρονικής πληρωμής ΟΜΩΣ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου το σήμα του διαδικτύου δεν είναι ικανοποιητικό. Γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να έχετε μαζί σας μετρητά για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

20. Τί πρόγραμμα δραστηριοτήτων έχετε; Οι δραστηριότητες χρεώνονται; 

Είμαστε περήφανοι για το πρόγραμμα των παράλληλων δραστηριοτήτων που έχουμε  ετοιμάσει για εσάς. Κάποιες από τις δραστηριότητες είναι με συμμετοχή και κάποιες είναι δωρεάν. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχές online σε αρκετές από τις δραστηριότητές μας, ενώ θα υπάρχουν τα αντίστοιχα booths/stands στον χώρο και στα info kiosks. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και συμμετοχές εδώ: https://riverparty.net/category/δραστηριότητες/

21. Τί θα πρέπει να φέρω μαζί μου; 

Σίγουρα τον εξοπλισμό σας για να κατασκηνώσετε (σκηνή, υπνόσακο κτλ). Εάν κάτι ξεχάσετε πιθανόν να το βρείτε στο mini market, αλλά αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε ελάχιστο στοκ, οπότε καλύτερα να έρθετε καλά προετοιμασμένοι. Πάρτε οπωσδήποτε ζεστά ρούχα γιατί παρά τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες, το βράδυ έχει δροσιά.

22. Τί δεν πρέπει να φέρω μαζί μου; 

Αντικείμενα που θέτουν την ασφάλεια όλων μας σε κίνδυνο, όπως αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά: ψησταριές, γκαζάκια, πυρσούς, φιδάκια, κεριά κτλ.
Δεν επιτρέπονται φαγώσιμα και ποτά τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στον χώρο μας σε πολύ προσιτές τιμές.

23. Είμαι vegan/vegetarian. Υπάρχουν επιλογές για να φαγητό για εμένα; 

Ναι, φυσικά. Στο μενού και στα σημεία πώλησης φαγώσιμων θα υπάρχουν επιλογές και για εσάς.

24. Προσπαθώ να αγοράσω εισιτήρια/merch και με πηγαίνει στην Alpha Bank. Εγώ που δεν έχω Alpha Bank πώς μπορώ να πληρώσω; Υπάρχουν άλλοι τρόποι πληρωμής; 

Η Alpha Bank είναι η τράπεζά μας που επεξεργάζεται τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Εσείς μπορείτε να αγοράσετε με όποια κάρτα από όποια τράπεζα θέλετε, ακόμα και του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε μόνο πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

25. Μπορώ να πληρώσω με youthpass; 

Ναι., κανονικά!

26. Μπορώ να έρθω με το κατοικίδιό μου; 

Ναι φυσικά, γι’αυτο και έχουμε διαμορφώσει το Pet Camping για όσους από εσάς έχετε κατοικίδιο. Μπορείτε να έχετε το σκυλάκι σας μαζί σας, πάντα με λουρί!
🆘 Απαγορεύονται όλα τα κατοικίδια στους χώρους με μεγάλη προσέλευση κόσμου (όπως ο χώρος συναυλιών, το Tequila Bar τις βραδινές ώρες και οπουδήποτε διεξάγεται παράλληλη δράση εκτός από τις πεζοπορίες).