FAQ 43o River Party Reboot

1.Έχει επιπλέον χρέωση το camping;

Όχι, το camping είναι δωρεάν για τις ημέρες που έχετε εισιτήριο για τις εκδηλώσεις (ακόμα και αν έχετε σκοπό να μας επισκεφθείτε για μόνο μία μέρα!). Θα χρειαστεί να κάνετε Check-in κατά την άφιξή σας και να αποχωρήσετε την επομένη μέχρι τη 13.00 το αργότερο, προτού ξεκινήσουν οι επόμενες εκδηλώσεις.

2.Από πότε μπορώ να έρθω στο χώρο του River και να κατασκηνώσω;

Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από Τετάρτη 2/8 το μεσημέρι στις 14:00. Για λόγους ομαλής λειτουργίας αλλά και ασφάλειας, δεν είναι δυνατή η κατασκήνωση στο χώρο πριν από την ορισμένη ημερομηνία και ώρα.

3.Έρχομαι με αυτοκίνητο πού μπορώ να παρκάρω;

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να προκρατήσετε θέση Parking για το αυτοκίνητό σας ή μηχανή, που θα σας περιμένει εντός του χώρου του Φεστιβάλ για όλες τις μέρες.
Μπορείτε να εισέρχεστε και να αποχωρείτε του χώρου όσες φορές θέλετε Κρατήσεις εδώ: https://riverparty.net/product-category/tickets/.

4.Τα μικρά παιδιά πληρώνουν εισιτήριο;

Όχι τα παιδιά έως 12 ετών έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας με φωτογραφία ή άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει την ηλικία τους.

5.Έχω κερδίσει εισιτήριο από διαγωνισμό θα το παραλάβω από εσάς;

Δεν θα δοθούν φυσικά ή ηλεκτρονικά εισιτήρια. Οι νικητές των διαγωνισμών θα ελέγχονται στην Πύλη βάσει ταυτοποίησής τους – με τα ονόματα που θα δοθούν από τα ΜΜΕ που διεξήγαγαν τους διαγωνισμούς – συνεπώς θα πρέπει απαραιτήτως για λόγους εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας, να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο πρόσφορο μέσο (π.χ. Διαβατήριο, Άδεια Οδήγησης).

6.Τι χρειάζομαι για την είσοδο στο River Party;

Θα χρειαστείτε το εισιτήριο σας ή ηλεκτρονική κράτηση σας. Σε περίπτωση που απαιτείται ταυτοπροσωπία θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας.

7.Θα υπάρχουν ATM στο χώρo;

Όχι, καλό θα ήταν να έχετε αρκετά μετρητά μαζί σας.

8.Μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο μου στην είσοδο με κάρτα;

Φυσικά, για την δική σας όμως διευκόλυνση καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μετρητά σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

9.Επιτρέπεται να φέρω μαζί μου φαγώσιμα και ποτά;

Όχι, δεν επιτρέπονται φαγώσιμα και ποτά εντός του χώρου του Camping και Festival. Έχουμε προνοήσει για σας για να σας παρέχουμε πολλές επιλογές σε φαγητό και ποτό και σε προσιτές τιμές.

10.Υπάρχει ρεύμα στο Camping;

Υπάρχει φωτισμός αλλά δεν υπάρχει ρεύμα για τους κατασκηνωτές. Θα υπάρχει φοριαμός με ντουλαπάκια με κλειδί που θα μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας με ασφάλεια με κόστος 2 ευρώ την ώρα αλλά και να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενά. Ωστόσο θα υπάρχουν και Charging Points δωρεάν, όπου μπορείτε να φορτίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές με δική σας επίβλεψη.

11.Υπάρχουν Τουαλέτες και Ντουζιέρες;

Φυσικά! Σε όλο τον χώρο του Festival υπάρχουν κτιριακές υποδομές με πλήρως λειτουργικές τουαλέτες και ντουζιέρες. Τέσσερα κτίρια για την ακρίβεια.

12.Θα υπάρχει Mini Market στο χώρο του φεστιβάλ;

Θα υπάρχει Μini Market εντός του φεστιβάλ με διάφορα προϊόντα αλλά και snacks. Επίσης υπάρχει super market σε κοντινή απόσταση εντός του Νεστορίου.

13.Θα υπάρχει πυροσβεστική στο χώρο;

Θα υπάρχει πυρασφάλεια σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ.

*Απαγόρευση υλικών που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά.

**Απαγόρευση φωτιάς σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ.

14.Οι συναλλαγές μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνονται με μετρητά;

Όχι θα υπάρχει ανταλλακτήριο που θα αγοράζετε μάρκες. Προτείνουμε να προμηθευτείτε όσες μάρκες θα χρειαστείτε εξ’αρχής για να αποφύγετε πιθανές ουρές σε ώρες αιχμής. Ωστόσο έχετε στο νου σας πως οι μάρκες δεν επιστρέφονται.

15.Έρχομαι με το κατοικίδιο μου επιτρέπεται;

Υπάρχει ειδικά ορισμένος χώρος για όλους τους κατασκηνωτές που έχουν μαζί τα κατοικίδια τους (Pet Camping), ωστόσο δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στους υπολοίπους χώρους του Festival.

16.Το River Party είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά;

Το River Party είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές μετά μουσικής. Υπάρχει ειδικά ορισμένος χώρος για να κατασκηνώσεις με την οικογένεια σου, Family Camping και πολλές δραστηριότητες για αυτά ενώ στον χώρο υπάρχει γιατρός 24 ώρες.

17. Θα υπάρχουν ιατροί και πρώτες βοήθειες τις ημέρες που διεξάγεται το φεστιβάλ;

Φυσικά, θα παρέχουμε 24ωρη ιατρική κάλυψη για όλους τους επισκέπτες και παροχή πρώτων βοηθειών.

18. Θα υπάρχουν POS στο χώρο του φεστιβάλ;

Υπάρχουν συσκευές ηλεκτρονικής πληρωμής ΟΜΩΣ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου το σήμα του διαδικτύου δεν είναι ικανοποιητικό. Γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να έχετε μαζί σας μετρητά για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.