Εκδρομές για το River Party από όλη την Ελλάδα

Αρχική/Uncategorized, Νέα/Εκδρομές για το River Party από όλη την Ελλάδα

Εκδρομές για το River Party από όλη την Ελλάδα

Εκδρομές από όλη την Ελλάδα για το River Party.

Δίνεται η δυνατότητα αναχώρησης είτε την Πέμπτη 1 Αυγούστου για όσους φίλους δεν κρατιούνται, είτε την Παρασκευή 2 Αυγούστου.
Οι ώρες και τα σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν μετά τα μέσα Ιουνίου. Σύντομα θα προστεθούν και περισσότερες πόλεις/σταθμοί. Φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νεστόριο και το River Party!

Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδος που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει δυναμικά.

Για ακόμα μια φορά από 2 έως 4 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 44oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος. Όσο για εσάς που μας τιμάτε κάθε χρόνο…μας λείψατε! Σας περιμένουμε να σμίξουμε και πάλι!

Μπορείτε να κατασκηνώσετε με μόλις 5 Ευρώ ανά αντίσκηνο (και όχι ανά άτομο!) για όλες τις μέρες (και όχι ανά μέρα!) στον χώρο του River Party από την Πέμπτη 1 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 (με αναχώρηση την Δευτέρα 5 Αυγούστου) και να παρακολουθήσετε όλες τις εκδηλώσεις με το ίδιο εισιτήριο.

Για να δηλώσετε το αντίσκηνό σας πατήστε εδώ:
https://riverparty.net/camp/

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στο χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. Άλλωστε σε αυτή την γιορτή, όλοι και όλες θα γίνουμε ένα!

3 μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο μας. Το River Party όμως δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Μπορείτε να κλείσετε την εκδρομή μόνο αν έχετε ήδη αγοράσει εισιτήριο από την προπώληση
ή να πάρετε εκδρομή μαζί με εισιτήριο με μία μόνο αγορά.

Όλες οι εκδρομές (Λαμία, Θήβα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Γρεβενά, Κοζάνη, Σιάτιστα, Νεάπολη Κοζάνης, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα)

By |22 Μαΐου, 2024|Uncategorized, Νέα|0 Σχόλια

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Αφήστε ένα σχόλιο

Τίτλος

Go to Top