Έχουν περάσει δεκαεννιά (19) χρόνια από την τελευταία που οι Βραζιλιάνοι power metallers Angra εμφανίστηκαν στην χώρα μας και το τότε, ένδοξο, Ρόδον Club, τον απόλυτο συναυλιακό χώρο. Φέτος, έχοντας κυκλοφορήσει τον δέκατο studio δίσκο τους ονόματι Cycles Of Painεπιστρέφουν στην σκηνή του Κυττάρου για να μαγέψουν και πάλι με την εμφάνιση τους. Μαζί τους θα βρεθούν επί σκηνής οι Ολλανδοί progressive power metallers Elegy, οι οποίοι έχουν να έρθουν στην χώρα μας από το μακρινό 1997, την οποία και είχαν επισκεφθεί ως support act των Stratovarius στα πλαίσια της περιοδείας τους για το State Of Mindalbum, επίσης στο Ρόδον Club. Την βραδιά θα ανοίξουν οι The Silent Rage, το Αθηναϊκό modern power metal σχήμα το οποίο θα έχει στην φαρέτρα του τον τελευταίο τους δίσκο, Nuances Of Life”, ο οποίος κυκλοφόρησε μέσω της Scarlet Records έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως.

Οι έχοντες early bird εισιτήρια για Elegy για την Πέμπτη 21 Μαρτίου μπορούν να μπουν κανονικά στην συναυλία. Εάν κάποιος επιθυμεί επιστροφή των χρημάτων του επειδή δεν τον βολεύει η αλλαγή ημέρας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο demonsgate@yahoo.com

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available